januari 2018

Boomwhackers en Blokfluit

Boomwhackers en Blokfluit
Het is alweer even geleden dat ik een berichtje heb gepost. Ondertussen heb ik mijn diploma "Intern Cultuur Coördinator" gehaald, en ben ik op mijn eigen school langzaam in de rol van ICC-er aan het groeien. Van origine ben ik muziekdocent, en in deze taak wordt mijn horizon bijna als vanzelf verbreed naar meerdere kunstdisciplines.

Maar goed, het muzikale hart klopt nog altijd flink, en daarom heb ik mij recentelijk toegelegd op een YouTube kanaal, speciaal gericht op het spelen van muziekstukjes. Met kleurrijke muzieknoten (Boomwhacker-kleuren) voorzien van de nootnamen (letters) en achtergrondmuziek wordt het een stuk eenvoudiger om klassikaal een stukje te spelen. Ook voor muzikanten die op een laagdrempelige manier, thuis willen musiceren m.b.v. een begeleidingstrack is dit een uitkomst.

Ik heb de afgelopen week in diverse groepen enkele stukjes op deze manier ingestudeerd en dat verliep boven verwachting.

Wordt YouTube Abonnee
Graag wil ik iedereen vragen om te 'subscriben' (te abonneren) op het kanaal. Je krijgt dan namelijk automatisch updates.

De link naar het kanaal:
https://www.youtube.com/channel/UCAui53_PnAls2DD9JH8UGeQ?view_as=subscriber

Binnenkort volgt weer een uitgebreidere post!

Groet
De Cultuurman
Comments